Chokolade-fondue på trangia

Til chokoladefondue på trangia skal i bruge den store og lille gryde.

I laver et vandbad ved at hælde lidt vand i den store gryde og placere den lille gryde oveni, så den lille gryde ikke får direkte varme fra gas eller spritbrænderen. Chokoladen smeltes, med lidt fløde, i den lille gryde. Samtidig udskærer deltagerne nogle terningstore frugtstykker. Når chokoladen er smeltet, så sættes blusset i trangiaen på lavt blus, så chokoladen lige kan holde sig flydende ellers ender en hyggelig aften men intens gryderengøring. Husk ligeledes at efterfylde med vand så alt vandet ikke fordamper mens i sidder og hygger.

Frugtstykkerne dyppes i chokoladen ved at de sættes på grillspyd.

 

Der skal bruges ca 1,5 dl fløde pr. 200 gram chokolde.

 

Velbekomme.

Chokoladefondue

Genoplev en af 80'ernes "store" glæder" Fondue.

Deltagerantal:

3 - 9

Materialer:

Trangia, brændsel til trangia, tændstikker, chokoladeknapper eller spåner, fløde, grillspyd, fugter, kniv, skåle, skærebræt. Der kan ligeledes bruges kiks og rosiner.

Sted:

Inde og ude.