Lejrbål

Om Kategorien lejrbål.

Har du brug for underholdning til lejrbålet. Her under temaer lejerbål kan du her finde forskellige Råb, klap og andre muntre indslag til lejrbålet.

Til et lejrbål synges der oftest. Men et lejrbål består også i høj grad af forskellige andre muntre indslag. Eksempelvis råb, klap, sketchs, små sjove lege, konkurrencer, nyheder, oplysninger om højdepunkter fra dagen der er gået eller måske en god historie. 

Søg efter forskellige indslag til jeres lejrbål under kategorierne:

 "råb" Det mest klassiske råb er vel "BRAVO-råbet" men der findes mange hundrede råb, og oftest finder lejrbålsdeltagerne selv på råb til lejligheden, når man sidder rundt om lejrbålet.

"klap" kan sidestilles med et råb. Deltagerne omkring lejrbålet klapper i bestemte rytmer, som således bliver til festligt indslag ved lejrbålet.

"sketchs" er små skuespil eller jokes, som bliver dramatiseret af en eller flere deltagere.

"Konkurrencer" er meget ofte en del af lejerbålet. Uindviede deltagere skal ofte konkurrere mod hinanden til de andre deltagere og tilskueres store fornøjelse.

Lejrbål

Lejrbålet er ofte lejrens store sociale arrangement, hvor alle lejrens deltagere mødes og underholder sig selv og hinanden.