Lejrkaffe

Deltagere: 4 personer.

Vi befinder os I en gruppes lejrplads

Spejder 1 kommer barfodet hen til spisebordet og sætter en gryde og en kaffekande fra sig. Og råber ud til lejrpladsen: Der er noget varmt at drikke på spisebordet, hvis i har lyst, i skal bare huske jeres mug” Han forsvinder derefter fra spisebordet.

Spejder 2 kommer hen til spisebordet og tager noget at drikke, med sin mug, fra gryden. Spejder 2 spytter det ud næsten lige så hurtigt det er kommet ind i munden og siger: ”Føj lejr-teen bliver bare mere og mere ulækker” og går derefter videre.

Spejder 3 kommer hen til spisebordet og tager noget at drikke, med sin mug, fra gryden. Spejder 4 spytter det ud næsten lige så hurtigt det er kommet ind i munden og siger: ”Yak, lejr-kaffen bliver bare mere og mere ulækker” og går derefter videre.

Spejder 4 kommer hen til spisebordet og tager noget at drikke, med sin mug, fra gryden. Spejder 4 spytter det ud næsten lige så hurtigt det er kommet ind i munden og siger: ”Fy-for-den. lejr-kakaoen bliver bare mere og mere modbydelig” og går derefter videre.

Spejder 1 kommer tilbage til spisebordet og hælder en kop varm kop kaffe op til sig selv fra kaffekanden og siger: Uhm Kaffe” derefter tager han et par rene sokker op af gryden og siger begejstret: "nej se, de er blevet helt rene.”

 

Materialer: En stor gryde 4 mugs/kopper, sokker, kaffekande.