Let som en fjer, stiv som et bræt

Deltagerne sætter sig i en lille cirkel. Lyset dæmpes, så stemningen bliver lidt mere intens og uhyggelig. 2 personer faciliterer legen. En som ligger ned i cirklen af deltagere og en person som sidder i cirklen blandt de andre deltagere og guider dem. En person ligger sig i cirklen af deltagere. Personen folder sine hænder over kors på brystkassen af sig selv og gør sig stiv i hele kroppen. Personen lukker ligeledes sine øjne. Personen skal simulere at være død. Deltagerne i cirklen holder deres hænder hen over den liggende person. Deltagerne begynder katatonisk at gentage sætningen: ”Let som en fjer, stiv som et bræt”. Sætningen gentages om og om igen. Personen i cirklen forholder sig naturligvis stille og i ro.

Alle skal have deres koncentration rettet mod deltageren på gulvet. Personen i cirklen som er med til at faciliterer legen afbryder deltagernes messen af sætningen, eller får dem til at messe lavt og giver dem en  ny instruktion: ”Nu skal i placere to fingre fra hver hånd under den liggende person. I takt med vi messer højre og højre(uden at råbe) får vi sammen personen i cirklen til at svæve. (husk at ligge personen forsigtigt ned igen)

Hvis legen faciliteres rigtigt vil deltagerne i cirklen få personen i cirklen til at ”svæve”

Let som en fjer....

Brug jeres "okkulte" kræfter til at få en person til at svæve:

Deltagerantal:

7 - 10 personer inklusivt to facilitatorer.

Materialer:

Ingen. Men levende lys og sminke til personen i cirklen, så denne ligner en død. det skaber en bedre halloweenestemning.

Sted:

Inde og ude.