Ninja

Holdet stiler sig I en cirkel. Alle siger "Ninja" og indtager deres ninje-angrebsposition.En i cirklen starter legen. Deltagerne skiftes efter tur til at lave et ninjamove. Turen går højre om i cirklen. Det er vigtig at deltagerne husker hvornår det er deres tur idet at deltagerne kan skifte plads når legen begynder. 

Personen der er Ninja skal forsøge at slå til en tilfældig anden deltagers hånd. Men det er vigtige at han/hun stivner i den position vedkommende havner i, idet de laver udfaldet mod den person de prøver at slå på hånden. Det er en vigtig del af legen. Man må ikke bevæge sig og skifte sin Ninja position med mindre, at:

En prøver at slå ud efter din hånd, eller

At det er din tur. man behøver ikke lave et udfald mod en andens hånd. Man må ligeledes lave et hop eller udfald for at fjerne sig når det er ens tur.

Mister man balancen eller bliver slået over hånden, så går man ud af legen

Legen fortsætter til at der er en tilbage i cirklen.

En vigtig regel er – ingen nervøse trækninger.  At du ikke må flytte dig før at der er en som slår ud efter din hånd. Hvis man kommer til at flytte sig før, så skal man som straf stille sig ret op med samlede ben og holde begge sine hænder ud foran sig med helt strakte arme.

 

Ninja

Er du hurtig som en ninja. Legen gælder om at rører en af sine modstanderes hænder inden de når at fjerne sig.

Deltagerantal:

3 - 9

Materialer:

Hurtige reflekser.

Sted:

Ude og inde