"Bang"

Deltagerne stiller sig i en rundkreds med en deltager i midten.
Personen i midten peger pludseligt på en af deltagerne i kredsen og siger "BANG!" Deltageren besvimer(dukker sig hurtigt) og lægger sig på gulvet.
Deltagerne på hver side af den besvimede skal nu hurtig få "skudt" den anden, ved at pege på hinanden og sige "bang".
Den person der først bliver skudt, lægger sig på gulvet og er død. Den døde går ud af legen.
Den besvimede rejser sig op efterfølgende og er stadigvæk med i legen.
Personen i midten skyder igen en ny deltager, som besvimer og lægger sig på gulvet osv.
Lav evt en duel mellem de to sidste deltagere. De to deltagere skal stå med ryggen til hinanden. Hver gang facilitatoren siger et tal, så skal de tage et skridt væk fra hinanden. De to duelerende må først vende sig om og skyde på hinanden idet der nævnes et tal, der kan deles i hele tal med 7.

Facilitatoren kan sige "5 - 34 - 12 - 14(Bang). Den hurtigste vinder. 
Hvem er: "Last mand Standing"

Billy - Billy - Bob

Deltagerne stiller sig i en rundkreds. En deltager stille sig  i midten af denne rundkreds. Personen i midten peger på en tilfældig person i kredsen og siger "Billy-Billy-Bob". Personen der bliver peget på skal nå at reagere og sige "Bob" inden den anden har sagt "Billy-Billy-Bob" Når personen i kredsen ikke det, så skal denne person i midten. Personen i midten kan også forsøge at snyde en i cirkelen ved at pege og sige "Bob". Personen skal ikke svare på dette, lader personen i cirkelen sig snyde og svarer personen aligevel, så skal den der peges på ind i midten af cirkelen og legen fortsætter.

Tip:

Øg farten på legen i takt med at deltagerne bliver bedre.

Personen i midten kan også pege på en deltager i cirklen og sige "Bang". Personen der bliver peget på skal dukke sig og de to personer som står på begge sider skal pege på hinanden, hen over hovedet på den der dukker sig og sige "Bang". den der skyder landsomst, skal ind i midten. 

Bang

Tænk hurtigt! Skyd din nabo først

Deltagerantal:

9 - 36

Materialer:

Ingen

Sted:

Ude og inde.

Andre navne for legen:

"Last man standing"

"Shoutout"

"Bang"

"Billy, Billy, Bob"