Gaveleg

Denne gaveleg kan bruges som navneleg eller som selskabsleg, da gaven, som er i centrum i legen kommer til at cirkulere mellem deltagerne.

Som navneleg:
En stor gave kommer ind på bordet. Gaven har et til og fra kort hvorpå der står et navn på en deltager.
gaven gives til denne deltageren, som så skal pakke gaven op for blot at finde en ny gave indeni hvorpå der er et nyt til og fra kort, hvor der står hvem gaven er til. Gaven cirkulerer således mellem flere af deltagerne inden den ankommer til den rigtige/sidste modtager. gaven kan til sidst adresseres til værtinden som værtindegave, eller have et indhold som alle kan nyde.
Gaven skal dog kun cirkulere mellem 5-7 deltagere ellers bliver legen for langtrukken

Som selskabsleg:
i stedet for navne på til og fra kortet kan der blot stå en sætning som: giv gaven videre til den med det pæneste hår, giv gaven til den med de længste ben eller største næse. Deltagerne afgøre løbende ud fra hvad der står på kortet hvem gaven må være til.

Tip: Det er en god ide at pakke gaven ind i en tynd plastikpose for hvert lag gavepapir således at man ikke kommer til at pakke flere lag op af gangen. Dette er især velegnet til børn. 

Gaveleg

En gave pakkes ind i flere lag gavepapir. For hver gang gaven er pakket ind, så er der et nyt til-og-fra-kort, hvor på der er skrevet, en ny modtager af gaven. Hvem mon gaven er til når "alle gaverne" er pakket op?

Deltagerantal:

3 - 36. bemærk! At gaven cirkulerer mellem 4 - 7 deltagere ud af det samlede deltagerantal.

Materialer:

En gave, som er pakket ind flere gange, klar plasticfolie og til og fra kort.

Sted:

Ude og inde.