Grupperejsning

Deltagere sidder i små grupper af 5 - 10 personer. Deltagerne sidder på numsen med benene foran sig med benene ind mod cirklens centrum og med tåspidserne mod hinanden. Armene strakt frem, og man har fat i hinandens hænder. Med sammenfiltret arme skal alle på en gang forsøge at rejse sig. Ved at trække sig op.

Grupperejsning Alternativ

Deltagere sidder i små grupper af 5 - 10 personer. Deltagerne sidder på numsen med benene foran sig med benene ind mod cirklens centrum. Eventuelt med fødderne mod hinanden. I stedet for armene er strakte sidder man i armkrog mad sidemændene. Med hele siden siddende i armkrog skal alle på en gang forsøge at rejse sig. Ved at trække sig op.

Alternativ: Rejsning med to personer

To personer sidder med deres rygge mod hinanden og benene strakte foran sig. De to deltagere holder armene i armkrog. Deltagerne forsøger fra denne position at rejser sig op, ved at skubbe ryggene mod hinanden. Når de begge står op forsøger de at sætte sig igen, så de kommer tilbage i siddende stilling, som ved starten af øvelsen. Bagefter prøver de uden armkrog. Kun ryg mod ryg.

Grupperejsning

Et hold skal sidde i en gruppe. Med fælles hjælp, så skal de hjælpe hinanden op at stå.

Deltagerantal:

3 - 15.

Materialer:

Ingen.

Sted:

Ude og inde.