Lygten i spanden

Lygten i spanden er et let, men meget underholdende natløb, hvor deltagerne arbejder sammen i hold, men kan vælge at løbe rundt enkeltvis.

Løbet består af to baser, start og afleveringssted. Der skal gerne være et par hundrede meter imellem baserne. Det skal selvfølgelig foregå et mørkt sted og lommelygter er forbudte(men det aftaler i selvfølgeligt selv).

Mellem baserne er der fangere, som skal forsøge at fange deltagerne.

På startbasen får holdene/deltagerne udleveret en seddel, hver i holdets farver. Sedlen skal smugles ned til Afleveringsstedet uden at man bliver fanget af fangerne. Bliver man fanget skal man aflevere sin seddel. Er en deltager uheldig løbe denne tilbage og få en ny seddel i sit holds farve ved startbasen og derefter prøve igen. Der er ingen begrænsning på hvor mange gange man kan forsøge sig.

Afleveringsbasen er markeret med en lygte i en spand(gerne hvid så den er nem at se) Kommer man til afleveringsstedet, uden at blive fanget, ligger man sin seddel i spanden. Derefter løber man tilbage til startbasen for at få en ny seddel i sit holds farve.

Hvilket hold har afleveret flest sedler ved løbets afslutning?

Lygten i spanden

Deltagerne skal snige sig forbi nogle fangere og aflevere et bevis, på at de er kommet frem, i en spand. Spanden er er oplyst af en lygte - Deraf navnet.

Deltagerantal:

10 - 50 deltagere, som fordeles i mindre hold.

Ca 2 fangere 10 pr. deltagere.

Mateialer:

Sedler i farver, der passer til antal af hold. Minestrimmel til afmærkning af området.

Sted:

Ude i et afgrænset område.