Pingvingang

Hver deltager får hver to hackysacks/risposer. En på hver fod. Deltagerne skal nu gå en rute som pingviner. Alt imens de ballancere deres risposer på føderne. Taber en deltager en af sine risposer, så begynder denne deltager forfra. Legen kan leges som stafet. 

Appelsingang

Deltagerne deles ind i par. Hvert hold får en appelsin. Deltagerne skal nu holde en appelsin imellem dem. parene må kun bruges deres pander. Holdene skal nu gå en rute uden at tabe deres appelsin. 

Ballancegang

På gulvet tegnes der en lige streg, som bruges som ballanceline. I kan også sætte et stykke tape på gulvet. Ballancelinen skal være 3 - 5 meter lang. Deltagerne skal nu over ballancegangen på forskellige måder. Udfordringerne øges og ændres efter behov. Ballancegangen kan krydses med en bog på hovedet, baglæns, på en fod med noget i hænderne eller måske med lukkede øjne.

Hold Hovedet lige!

Hver deltager får tre ting. Deltaherne skal nu hårsøge at få de tre ting til at ballancere på deres hoved samtidigt. Det er selvfølgelig vigtigt at de tre ting ikke kan gå i stykker når de tabes på jorden.

I kan bruge en plasttallerken en plastikkop og en teske.

Deltagerne skal ført placere tallerkenen på hovedet, så koppen oven på tallerkenen for til sidst at placere skeen i plastikkoppen, selvfølgelig uden det hele falder på jorden.