Pakkeleg med kniv og gaffel

+ Er der nogle som er hurtige til at pakke gaver op, så er det børn. Men hvordan går det med at pakke gaver op med kniv og gaffel?

Før legen begynder pakkes der en eller flere pakker ind. En pakke pakkes ind lag på lag med gavepapir(avispapir) mellem hver lag lægges der slik. Der laves en relativ stor pakke på denne måde, gerne med 20 lag eller flere - afhængigt af deltagerantallet.

Deltagerne sætter sig nu i en rundkreds. Der sendes nu en eller flere terninger rundt, når man slår seks, må man gå ind i midten af rundkredsen og forsøge at pakke pakken op med kniv og gaffel. Det gælder nu om at få pakket så meget slik ud så muligt og få det op i en skålen ved hjælp af kniven og gaflen. Deltagerne må ikke røre pakken ej heller slikket med hænderne, Bruger en deltager hænderne skal vedkommende ud at sidde i rundkredsen igen. Så snart en anden deltager slår seks skifter han plads med deltageren i midten. Alt det slik man når at få op i skålen mens man prøver at pakke gaven ud, og har fået op i skålen, må deltageren beholde.

TIP: Brug et eller andet som underlag under pakken. En plade er velegnet.

Materialer: 
Papkasse. Avispapir. Tape. Slik som er pakket ind enkeltvis. Terninger. Underlag til pakke. Kniv. Gaffel. Skål.

Deltagerantal:

3 - 36. 

Sted:

Inde.

Andre navne for legen:

-