Temaet: Klemmer

Det forbudte ord

Spot:

Vær bevidst om, hvilke ord du bruger. Det kan koste dig en klemme!

Denne leg leges bedst ved et arrangement. En fødselsdagsfest, en fest i familie, et spejdermøde eller lignende.
Spillet kan vare så længe arrangement gør, uanset om det er et par timer eller et par dage.
Før legen eller festen starter, finder festens deltagere eller arrangøren på to eller tre forbudte ord. Disse ord må deltagerne ikke sige. Der vælges ord, der passer til temaet for arrangementet. For eksempel, hvis det er Monas fødselsdag kan i vælge ordene "Fødselsdag," "Mona" og ”Hurra” Husk at det skal være en sjov leg, så vælg ordene med omhu. Det kan være Mona bliver lidt ked af at ingen vil sige hendes navn ved hendes egen fødselsdag. 
Find nogle ord, der vil være en udfordring for gæsterne ikke at sige.
Legen startes ved at deltagerne samles i starten af ​​begivenheden for at forklare reglerne og for at uddele tøjklemmerne. hver gæst får det samme antal tøjklemmer. Fem er et passende antal.
Deltagerne skal sætte klemmerne på sit tøj eller sætte dem på en snor du har givet hver deltager, som de skal bruge som en halskæde. Legen går ud på for deltagerne at "stjæle" så mange tøjklemmer som de kan fra andre gæster. Personen med flest tøjklemmer i slutningen af ​​begivenheden vinder.
Deltagerne "stjæle" tøjklemmer ved at fange en anden deltager i at siger et forbudt ord.
Så hvis et forbudt ord er ”bacon” til grillfesten og Lars hører Camilla sige "Bacon" vil Lars gøre Camilla opmærksom på dette og bede Camilla om en af sine tøjklemmer.
Hvis en deltager løber tør for tøjklemmer, kan vedkommende sige de forbudte ord så meget som han/hun ønsker. Deltagerne vil kunne genindtræde i spillet på hvilket som helst tidspunkt ved at fange en anden i at siger et forbudt ord.
Ved afslutningen af ​​begivenheden, kalder alle sammen og der tælles tøjklemmer. Der uddeles en pris til vinderen.
Lad det være en god præmie så deltagerne er motiveret i at deltage i legen.

Deltagerantal: 3 - 36

Materialer: Tøjklemmer. Evt. et stykke blød snor til hver deltager.

Sted: