Icebreakers

Snoreleg

Denne leg er ikke en navneleg, men legen er god til at få nye deltagere i en gruppe til at fortælle lidt om sig selv.

Deltagerne får at vide at de skal klippe et stykke snor af et garnnøgle. De får blot at vide at de skal bruge snoren senere og selv må bestemme hvor lang deres snor skal være. Når alle har klippet sig et stykke snor, så stiller alle sig i en rundkreds. Derefter får de at vide at de på skift skal fortælle en ting om sig selv for hver fingerbrede deres snor er lang, eller for omgang de kan sno deres tråd omkring deres pegefinger. Dette vil fremprovokere nogle grin under legen, når en eller flere har klippet en flere meter lang snor af til sig selv. Men legen gennemføres som planlagt med at deltagerne fortæller lidt om sig selv.

Alternativ:

Deltagerne får at vide at de skal forestille sig et de skal på lejr en weekendtur, og at de selv skal medbringe deres eget toiletpapir. Der sendes en rulle toiletpapir rundt blandt deltagerne og deltagerne får at vide at de selv skal tage den mængde toiletpapir, som de mener de får brug for.

Når alle har taget noget toiletpapir. Så får de at vide at de skal fortælle en ting om sig selv for hver ark toiletpapir som de har taget. Deltagerne fortæller på skift om sig selv. En ting for hvert toiletpapirsark de har taget,

Materialer: En eller flere ruller toiletpapir.

Deltagerantal: 3 - 36.

Materialer: Snor og saks eller toiletpapir.

Sted: