Tre mand høj

Tre mand høj

Alle stiller sig i en cirkel. Deltagerne skal stå to og to. Den ene bag den anden. Katten(Fangeren) skal nu jagte musen(den som skal fanges) ind og ud mellem parrene, som står i cirklen.

Deltagerne står bag hinanden, to og to i en cirkel. En fanger; "Katten" som forsøger at fange en fri deltager; "Musen". når musen stiller sig foran eller bagved de små rækker af to person i cirklen, så bliver person i den anden ende af de tre til musen. fanger katten, musen byttes der roller.

Materialer: Ingen.

Tre mand høj - i løb

Leges som den klassiske leg "tre mand høj" men i stedet for at deltagerne, der ikke er kat eller mus skal stå stille i en cirkel, så kan de bevæge sig frit omkring. De skal dog have hinanden i armkrog to og to. Hvis” musen” løber hen til et par og tager den ene i armkrog er det personen i den modsatte ende af kæden, der bliver mus.

Materialer: Ingen.

Tre mand høj - i cirkler

Leges som den klassiske leg tre mand høj. men nu stiller personerne sig, der ikke er mus (den der skal fanges) eller kat(fangeren) i små cirkler af tre personer rundt omkring med en fjerde i midten.

Vil musen have helle skal den løbe ind i en cirkel. Nu er det den person, der stod i midtes der skal fanges. Den gamle mus, der nu står i midten, skal nu skifte plads med en i den cirkel han står i så alle har en mulighed for at blive kat eller mus.

Cirklerne kan ligeledes bevæge sig frit for at hjælpe musen.

Deltagerantal:

8 til 30

Materialer:

-

Sted:

Ude og inde.

Download:

-