Icebreakers

Busstoppestedet

Denne icebreaker er god til hold bestående af deltagere, der lige har mødt hinanden. Det gør at deltagerne opdager ligheder og forskelligheder med de mennesker de lige har mødt.

To snore ligges parallelt på jorden med ca. 2 meters mellemrum. Stedet mellem snorene kaldes busstoppestedet. I enden af busstoppestedet står der en instruktør/opråber. Opråberen stiller forskellige spørgsmål. Det er Ja/Nej spørgsmål eller enten/eller spørgsmål.

Eksempler på spørgsmål kan være: Kan du bedst lide korte eller lange bukser? Kan du bedst lide at være ude eller inde? Er du naturmenneske eller storbymenneske.

Spørgsmålene kan og bør målrettes til deltagerne.

Hver gang opråberen stiller et spørgsmål peger han til henholdsvis til højre og venstre efter de valgmuligheder spørgsmålet byder. Deltagerne skal nu stille sig i venstre side af busstoppestedet eller højre side af busstoppestedet. Dvs. at deltagerne stiller uden for de to snore til henholdsvis højre side eller venstre side alt efter det svar de har til spørgsmålet. Inden at opråberen stiller det næste spørgsmål stiller alle deltagerne sig igen imellem snorene.

Deltagerantal: 8 - 35

Materialer: To snore. Spørgsmål til gruppen.

Sted: