Knætagfat

Knætagfat

To deltagere konkurrere mod hinanden. Det gælder om at beskytte  sine knæ, imens du forsøger at score point ved at rører din modstanders knæ.

Knætagfat er en nem lille leg, der skal afvikles hurtigt.

Legen leges i små sekvenser, hvorefter der tilføjes nye regler.

Deltagerne stiller sig tæt over for hinanden to og to. Deltagerne placerer deres hænder på deres knæ. Det gælder nu for deltagerne at score point ved at rører deres modstanders knæ, hvis de ikke er beskyttet af en hånd. Man scorer altså point ved at rører sin modstanders knæ, hvis han/hun ikke har placeret en hånd på det.

Legen leges i 1 minut og der tilføjes nye regler.

 

Deltagerne bytter partner, men leger stadig to og to. Deltagerne må nu flytte deres fødder for at kunne beskytte deres knæ. Legen med de nye regler leges i 1 minut og der tilføjes ny regler.

 

Nu er alle deltagere mobile idet de kan flytte sig for at beskytte deres knæ. Deltagerne må nu røre alle de andre deltageres ubeskyttede knæ for at score point.

Legen leges i 1 minut.

 

De fleste deltagere vil blot vralte rundt med deres hænder på knæene for at beskytte deres knæ. Der indføres yderligere to regler. Når instruktøren siger ”Hænderne op”, så skal alle skynde sig at tage deres hænder op over hovedet, for derefter at beskytte deres knæ.

Når instruktøren siger ”hænderne ned”, skal alle placere deres hænder på knæene, for derefter igen at prøve at score point hos de andre deltagere.

Deltagerantal:

Minimum 2

Materialer:

-

Sted:

Ude og inde. På et afgrænset område, som ikke er særligt stort i forhold til deltagerantallet.

Download:

-